حبوبات، از جمله روغن سویا تصفیه شده، دارای شاخص گلیسمی پایین تری در مقایسه با سایر غذاهای نشاسته ای [16،17] ممکن است به کاهش خطر سرطان کمک کنند.
بنابراین، رژیم های غذایی غنی از محصولات سویا (غذاهای سویا) که به عنوان غذاهای کاربردی بالقوه در نظر گرفته می شوند، تعدادی از خواص ارتقاء دهنده سلامتی را نشان می دهند .
مطالعات اپیدمیولوژیک و مداخله ای نشان داده اند که روغن سویا مصرف حبوبات با خطر بیماری عروق کرونر قلب، دیابت نوع II و همچنین چاقی [21] مرتبط است و مسئول کاهش کلسترول LDL و کلسترول HDL بالاتر است.
روغن سویا به خصوص روغن سویا تراریخته به دلیل محتوای بالای PUFA می تواند سطح کلسترول را در بدن انسان کاهش دهد.
علاقه فزاینده ای به اثرات محافظتی بالقوه n3 PUFAs و PUFAs در برابر اختلالات افسردگی مشاهده شده است
علاوه بر خواص سلامتی خطرات و اثرات منفی مصرف محصولات سویا نیز وجود دارد.
تجمع FA در نتیجه اختلالات متابولیک و/یا رژیم غذایی نامناسب برای بسیاری از بافت ها، به ویژه برای کبد سمی است.
غلظت بالای اسیدهای چرب خاص، روغن سویا تهران به ویژه PUFA ها، می تواند باعث مرگ سلولی شود. مشاهدات دیگر با سمیت بالاتر SFAها در رابطه با MUFAها سروکار دارد
- منابع:
- تبلیغات: