غذای همولوگ دارویی و خوراکی مهم

عصاره ارده کنجد ایرانی برای حیوانات بی خطر است. کنجد به عنوان یک غذای همولوگ دارویی و خوراکی مهم، در جنبه های مختلف زندگی روزمره مانند غذا، خوراک و لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده می شود.
کاربردهای ارده کنجد بسته بندی در حال افزایش است و این مقاله پیشرفت تحقیقات در مورد ارزش غذایی، ترکیب شیمیایی، اثرات دارویی، و کاربردهای فرآوری کنجد را برای حمایت از توسعه بیشتر عملکردهای بیشتر کنجد بررسی می‌کند.
ارده کنجد
ارده کنجد سبوس دار یکی از اولین محصولات روغنی تولید و مصرف انسانی در خانواده Pedaliaceae، کلزا، سویا و بادام زمینی است که به عنوان چهار محصول عمده روغنی چین شناخته می شود.
ارده کنجد قهوه ای برای اولین بار در مکان های باستانی در پاکستان کشف شد، یک محصول کشت شده قدیمی است و در کشورهایی مانند هند، چین و مالزی توزیع می شود. مردم چین بیش از 5000 سال است که از دانه کنجد استفاده می کنند
  • منابع:
    1. Sesame (Sesamum indicum L.): A Comprehensive Review of Nutritional Value, Phytochemical Composition
  • تبلیغات: 
    1. استفاده از ضایعات چرم پس از برش
    2. آیا می دانستید مهلکترین سمها از گلاب تولید می گردد؟
    3. مردی با کسب و کار اینترنتی در یک هفته میلیاردر شد!
    4. 50 قدم تا موفقیت را بدانید